Η δραστικότητα του Καπνίσματος: πώς το Κάπνισμα επηρεάζει την ικανότητα;

Η δραστικότητα του Καπνίσματος είναι το μέρος του men's health, το οποίο είναι με την επιφύλαξη των επιβλαβών συνεπειών του καπνού. Στον καπνό του τσιγάρου, ένα τεράστιο αριθμό των καρκινογόνων ουσιών, καθένα από τα οποία μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ασθένεια σε όλα τα συστήματα του ανθρώπου, ξεκινώντας από αλλεργικές αντιδράσεις και τελειώνει με την εμφάνιση του καρκίνου, ορισμένες διεργασίες στο ήπαρ ή καρδιακές παθήσεις.

Το κάπνισμα και δραστικότητα

ΠΟΙΟ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ;

Όλες οι σύγχρονες μελέτες δείχνουν ότι το Κάπνισμα έχει αρνητικές συνέπειες για την ισχύ των ανδρών.

Ανικανότητα ορίζεται από τους γιατρούς ως η ανικανότητα ενός άνδρα να πραγματοποιήσει σεξουαλικές σχέσεις. Οι πιο συχνές εκδηλώσεις της νόσου είναι μειωμένη λίμπιντο, παραβίαση της εκσπερμάτωσης, η μείωση στην παραγωγή των ανδρικών ορμονών.

Η ανικανότητα είναι μόνιμη νόσου, τόσο στους άνδρες, προκαλεί τα αρνητικά συναισθήματα.

Οι γιατροί λένε ότι ο αριθμός των τσιγάρων που καταναλώνονται δεν παίζουν ρόλο στο σχηματισμό της ανικανότητα. Δεδομένου ότι το Κάπνισμα επηρεάζει την ικανότητα; Σκάφη — αυτό είναι.

Στον καπνό του τσιγάρου περιέχει νικοτίνη και πίσσα. Το Κάπνισμα είναι πολύ κακό για το αγγειακό σύστημα του ανθρώπου. Όταν ένα άτομο καπνίζει, το μονοξείδιο του άνθρακα που εκπέμπεται από το κάπνισμα, παρεμβαίνει με το σώμα για να πάρει οξυγόνο, και αυτό με τη σειρά του, επηρεάζει αρνητικά το κυκλοφορικό σύστημα. Η νικοτίνη συστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία στο σώμα των καπνιστών, υπάρχει ένα σπασμό. Η ανάπτυξη της αθηρωματικής νόσου, τη θραύση και την απόφραξη των αιμοφόρων αγγείων — όλα αυτά είναι που προκαλείται από τη νικοτίνη, εξαιτίας αυτού, υπάρχει μια απώλεια ιστών μυ της καρδιάς και του εγκεφάλου.

Οι επιστήμονες και οι γιατροί καθορίζουν την επίδραση του Καπνίσματος στην δραστικότητα:

  • δυστονία σκάφη (ανέγερση καθορίζεται από την κατάσταση και τον τόνο των αγγείων);
  • η εμφάνιση των πλακών της αθηροσκλήρωσης στα αγγεία (λόγω πλάκας φυσιολογικό ιστό πλήρωσης δεν παρουσιάζεται και τόσο στύση δεν συμβαίνει);
  • το χαμηλό επίπεδο των ορμονών στην έλλειψη σεξουαλικής δραστηριότητας (εάν η σεξουαλική επαφή είναι απλά μια Σύμβαση, το ενδοκρινικό σύστημα δεν θα λειτουργήσει σε πλήρη δυναμικότητα).

Γι ' αυτό και η απάντηση στην ερώτηση, δεν το Κάπνισμα σε ισχύ, η θετική.

Η ΣΧΈΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΊΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΌΤΗΤΑ

Για τους άνδρες είναι επικίνδυνο να καπνίζουν τσιγάρα, επειδή η ποιότητα του σπέρματος μπορεί να αλλάξει. Μειωμένη ποιότητα του σπέρματος, η οποία οδηγεί σε αλλαγή των γονιδίων, και αυτό με τη σειρά του, μπορεί να προκαλέσει μη φυσιολογική ανάπτυξη και γενετικές ανωμαλίες στους απογόνους τους.

Το κάπνισμα επηρεάζει επίσης τη διάρκεια και την ποιότητα της επαφής. Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι ένας καπνιστής έχει επαφή παρουσιάζεται περίπου 6 φορές ανά μήνα, ενώ τα μη-σεξουαλική δραστηριότητα αρκετές φορές υψηλότερο. Η μέση διάρκεια της σεξουαλικής επαφής σε άνδρες καπνιστές είναι περίπου 4 λεπτά. Θα πρέπει να σημειωθεί και σεξουαλική ικανοποίηση: ένα μη-καπνιστή ζευγάρια συχνά ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι με την διαδικασία από τους καπνιστές.

Το κάπνισμα και η δραστικότητα είναι αλληλένδετες, ότι είναι, αν ο άνθρωπος καπνίζει πολύ, και αναπαραγωγικά θέματα θα είναι πολλά. Και ακόμη και σε περίπτωση, τα επιχειρήματα ορισμένων μελετητών σχετικά με τη μέγιστη επιπτώσεις του Καπνίσματος στη δραστικότητα μετά από 35 χρόνια της νιότης είναι, επίσης, αξίζει να σκεφτόμαστε: ανικανότητα δεν είναι συνδεδεμένη με τη νεολαία ή ωριμότητα. Για το Κάπνισμα σε οποιαδήποτε ηλικία έχει τον κίνδυνο να πάρει μια ασθένεια που μπορεί να εξαπλωθεί σε ιστούς του το ανδρικό σεξουαλικό όργανο.

Σχεδόν ο καθένας που αγαπά να καπνού, αποτελεί παραβίαση των ορμονικών επιπέδων, μειώνει την πίεση στο πέος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος ανικανότητα πόζες για τους άνδρες, η οποία είναι παρούσα υπέρταση. Υψηλής πίεσης σε συνδυασμό με τα δηλητηριώδη πίσσα και τη νικοτίνη αρνητικές επιπτώσεις στη σεξουαλική λειτουργία.

ΠΏΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΈΡΕΤΕ ΤΗ ΔΎΝΑΜΗ ΤΟΥ;

πώς να αποκατασταθεί η δραστικότητα

Ιατρική επαγγελματίες απάντηση σε αυτό το ερώτημα κατηγορηματικά: για να το διορθώσετε θα πρέπει να σταματήσουν το Κάπνισμα. Μελέτες δείχνουν ότι αν οι καπνιστές περίπου 7 ώρες πριν από τη σεξουαλική επαφή θα έχει τη δύναμη να μην καπνίζουν τσιγάρα, που δραστικότητα θα αυξηθεί. Αλλά για να απολαύσετε πλήρως την ανδρική δύναμη, είναι απαραίτητο κατηγορηματικά να φύγει από αυτή την καταστροφική συνήθεια.

Ωστόσο, αν η ασθένεια είναι στο στάδιο της εγκατάλειψης, η ατομική παραίτηση του καπνού δεν θα επιστρέψει από την δύναμη, αλλά θα είναι το πρώτο βήμα προς την ανάκαμψη.

Αν οι άνθρωποι σταμάτησαν το Κάπνισμα τσιγάρων, δεν θα επιστρέψει σ ' αυτόν αμέσως υγιή την ισχύ, επειδή η εγκατάλειψη του καπνού είναι μια δύσκολη διαδικασία. Μπορεί να εκδηλωθεί με άγχος ή ψυχολογικά προβλήματα: ευερεθιστότητα ή νευρικότητα, επιθετικότητα, απάθεια. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η σεξουαλική ζωή δεν είναι και τόσο ευχάριστη. Αλλά μετά από 1,5 μήνες το έργο των πλοίων που ομαλοποιεί, υπάρχει ένα σωστό τόνο και το ρυθμό της εργασίας τους, κάνει αισθητή τη σεξουαλική αλλαγές: δεν υπάρχει πιο σταθερή στύση, αυξάνει το χρόνο της επαφής, λίμπιντο γίνεται πιο έντονη.

Οι άνδρες κατά την περίοδο της ανάκαμψης της δραστικότητας σε περίπτωση άρνησης του Καπνίσματος δεν πρέπει να γίνεται κατάχρηση διεγέρτες του αγγειακού τόνου, όπως το Viagra ή ανάλογά της. Τα λεπτά τοιχώματα των αγγείων μετά από το πολύ Κάπνισμα, η διαδικασία μπορεί να συμπεριφερθεί απρόβλεπτα.

Κάθε υγεία-συνειδητή άνθρωπος πρέπει να καταλάβει ότι είναι ικανοποιημένοι με την γυναίκα και την πλήρη και υγιή παιδιά είναι η σωστή επιλογή, η οποία είναι η απόρριψη από καταστροφικές συνήθειες. Μετά από όλα, η αρνητική επίδραση του Καπνίσματος στην δραστικότητα είναι αδιαμφισβήτητη και επιστημονικά αποδεδειγμένη.

20.09.2018