Εργαλεία και μεθόδους για την ενίσχυση της δραστικότητας για τους σύγχρονους άντρες

Εκτός από την επιλογή φάρμακα και ομοιοπαθητικά φάρμακα, με στόχο την αύξηση δραστικότητα στους άνδρες, είναι δυνατόν να χρησιμοποιούν τις παραδοσιακές μεθόδους θεραπείας, για να ξαναχτίσουν τη διατροφή και πρέπει, επίσης, να αλλάξετε τον τρόπο ζωής.

Σημάδια αστάθειας της δραστικότητας

Η ικανότητα για να ολοκληρώσει τη σεξουαλική οικειότητα ή μια καλή δραστικότητα χαρακτηρίζεται από την υψηλότερη ταχύτητα από την έναρξη της στύσης και την διάρκεια το συνολικό χρονικό διάστημα της συντήρησης. Αυτό αντανακλά άμεσα το ποσοστό της σεξουαλικής ικανότητας. Προβλήματα με τη σεξουαλική δραστηριότητα μπορεί να επηρεάσει το σώμα τους άνδρες σε οποιαδήποτε ηλικία. Ο λόγος είναι ως επί το πλείστον με βάση σχετικά με τις επιπτώσεις των διαφορετικών αρνητικά φαινόμενα.

Αποτυχίες στη δραστικότητα μπορεί να φορέσει μια προσωρινή εκδήλωση, και μπορεί να εμφανιστεί σε ένα πιο βιώσιμο τρόπο, δηλαδή, για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Για το λόγο αυτό ακόμη και η βραχυπρόθεσμη και μικρές εκδηλώσεις της δραστικότητας της παρέχοντας ένα μεγάλο αριθμό προβλημάτων και την ψυχολογική δυσφορία, είναι αναγκαίο να αποφασίσει τον τρόπο για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα.

το πρόβλημα

Αυξημένη δραστικότητα στο σπίτι

Η κύρια κατεύθυνση στη διαδικασία επίλυσης προβλημάτων με τη δραστικότητα της είναι η πλήρης εξάλειψη των αιτιών ασταθή χαρακτήρα. Μία μέθοδος για την αύξηση της δραστικότητας είναι η πλήρης εξάλειψη των κακών συνηθειών. Η νικοτίνη και η συνεχής πρόσληψη αλκοολούχων ποτών είναι ένας σημαντικός παράγοντας σε πλήρη καταστολή του φυσικού σύνθεση της τεστοστερόνης ή ανδρική ορμόνη. Η κανονική ποσότητα στο σώμα και στη ροή του αίματος και βοηθά να διατηρήσει μια σταθερή στύση.

Για θεραπεία με στόχο την αντιμετώπιση του ζητήματος για το πώς να αυξήσει τη δύναμη, θα πρέπει να ξεκινούν μόνο μετά τη διόρθωση της Γενικής κατάστασης του σώματος. Είναι σημαντικό να όχι μόνο να εγκαταλείψουν τις κακές συνήθειες, αλλά επίσης να μειώσει το φορτίο, αν είναι δυνατόν. Αν η εργασία είναι καθιστική, σίγουρα θα πρέπει να κάνει μια καθημερινή ρουτίνα της σωματικής δραστηριότητας.

Γενικούς κανόνες για την αύξηση της δραστικότητας

Για να καταλάβουμε πώς είναι δυνατόν αποτελεσματικά να αποκατασταθεί η δραστικότητα, είναι απαραίτητο να αρχικά ο προσδιορισμός των παραγόντων που μπορεί να προκαλέσει την αποτυχία. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτά περιλαμβάνονται όχι μόνο η φυσική διαδικασία της γήρανσης, αλλά και πολύ άγχος, ψυχο-συναισθηματικό στρες, κόπωση και αύξηση του σωματικού βάρους. Με βάση αυτούς τους παράγοντες, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι για να επιλύσει όλα τα ζητήματα με τη δραστικότητα μπορεί να χρησιμοποιούν αυτές τις τυποποιημένες μεθόδους όπως:

 1. Διόρθωσης της ισχύος.
 2. Η συμμετοχή σε φυσική δραστηριότητα.
 3. Η χορήγηση συγκεκριμένων φαρμάκων.
 4. Πορεία της φυσιοθεραπείας.

Για να επιλέξετε την πιο κατάλληλη μέθοδος θεραπείας και αποκατάστασης θα είναι σε θέση μόνο για έναν επαγγελματία. Πριν από την ανάπτυξη, η σωστή θεραπευτική αγωγή, ο γιατρός καθορίζει και την κύρια αιτία της αποτυχίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα πρέπει απλά να αλλάξετε τον τρόπο ζωής, σε πιο σύνθετες καταστάσεις, θα πρέπει να υποβληθούν σε θεραπεία λαϊκές θεραπείες και φάρμακα για την ενίσχυση της δραστικότητας.

Τροφίμων για την αύξηση της δραστικότητας

Αρκετά συχνά το αρσενικό σώμα είναι παραπαίουσα παρουσία του υπερβάλλοντος βάρους. Αν είναι παρόντες στο σώμα, μείωση του επιπέδου της τεστοστερόνης σύνθεση. Αυτό αυτόματα οδηγεί στο σχηματισμό και τη συσσώρευση του λίπους. Με άλλα λόγια, το σώμα αρχίζει τις διαδικασίες που μπορεί να περιγραφεί ως ένα φαύλο κύκλο, να διακόψει, θα πρέπει να αλλάξετε τη διατροφή.

Άλλη μια ένδειξη των επιπτώσεων του υπερβολικού βάρους σχετικά με τη δραστικότητα είναι ο σχηματισμός των αιμοφόρων αγγείων της χοληστερόλης πλάκες. Δεν παρεμποδίζει την κυκλοφορία του αίματος, το οποίο αυτόματα έχει αρνητική επίδραση στην δραστικότητα.

Για να ρυθμίσετε το βάρος, είναι πολύ σημαντικό να αλλάξετε τη διατροφή. Θα πρέπει να επιλέξετε τα προϊόντα που συμβάλλουν στην εξομάλυνση της ανταλλαγής των ουσιών με την ταυτόχρονη διάσπαση από την υπερβολική ποσότητα του λίπους. Για την ομαλοποίηση του βάρους και ταυτόχρονα να αυξήσει την ισχύ του, είναι απαραίτητο να συμπεριλάβετε στη διατροφή τρόφιμα όπως:

 • Ξηροί καρποί όλων των ειδών τα 100 γραμμάρια την ημέρα;
 • Τα ρόδια, τα εσπεριδοειδή και τα σύκα *
 • Κρεμμύδια όλων των ειδών, η οποία ενεργοποιεί τη λίμπιντο;
 • Γαλακτοκομικά προϊόντα, κρέμα γάλακτος, τυρί cottage, κρέμα *
 • Άπαχο κρέας;
 • Χρήσιμο, γεμάτη από ωμέγα 3 και 6 έλαια ελιάς, Λιναρόσπορο και ψάρια, λάδι?
 • Το κόλιανδρο, μαϊντανό και σέλινο;
 • Ένα μείγμα από μέλι και καρύδια.
 • Όλα τα είδη των θαλασσινών.
 • Ψάρια – το σκουμπρί και το καλκάνι;
τρώγοντας τα σωστά τρόφιμα

Σε πολύ μικρές δόσεις και να μην πίνετε τακτικά αλκοόλ. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στο κρασί, όπως η μπύρα έχει την δραστικότητα των αρνητικών επιπτώσεων.

Η χρήση λαϊκές θεραπείες

Παραδοσιακά φάρμακα λιγότερο αποτελεσματικά όταν την εξάλειψη των προβλημάτων με τη δραστικότητα της. Θεραπεία αυτές οι συνταγές μπορεί να είναι πιο μακροχρόνια, αλλά οι αποδόσεις μακροπρόθεσμα αποτελέσματα και δεν συνοδεύεται από το σχηματισμό των εθιστικό και προκλητική παρενέργειες. Εδώ είναι οι πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικές θεραπείες, είναι χτισμένο στην παραδοσιακή ιατρική.

Βάμμα σκόρδο

Το σκόρδο είναι σίγουρα δεν είναι εύκολο να κάνετε στην καθημερινή σας διατροφή, αλλά και να κάνει εγχύσεις μαζί τους. Το πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου και τη θεραπεία είναι η παρουσία στο σκόρδο από ένα μεγάλο αριθμό θρεπτικών συστατικών, που έχουν θετικό αντίκτυπο στην υγεία των ανδρών. Η εφαρμογή και η κατανάλωση σκόρδου παρέχει τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα, τη βελτίωση των βασικών στυτική λειτουργία των ανδρών.

Για να προετοιμάσει το βάμμα θα πρέπει να τεμαχίσει τα τρία κεφάλια του σκόρδου, ρίξτε τα σε ένα γυάλινο βάζο λίτρο όγκου και όλα ρίχνουμε το βραστό νερό. Για την αποτελεσματική έγχυσης θα πρέπει να κρατήσει σκεύη ερμητικά κλειστό και σε θερμοκρασία δωματίου.

Πριν από τη χρήση, η έγχυση πρέπει να μείνει κλειστό τουλάχιστον για ένα μήνα με καθημερινή φροντίδα. Λαμβάνεται αυτό το φάρμακο μία φορά την ημέρα, αλλά όχι σε καθαρή μορφή, αλλά μετά την αναπαραγωγή ένα κουταλάκι του γλυκού σύνθεση σε ένα ποτήρι γάλα.

Η θεραπεία με ginseng

Το φυτό αυτό είναι ένα ισχυρό διεγερτικό του αρσενικού λίμπιντο. Ένα θετικό αποτέλεσμα είναι επαρκής βάμμα της ρίζας του ginseng τρεις φορές τη μέρα, πάρτε ένα κουτάλι σούπας. Προετοιμασία για ένα τέτοιο έγχυση του ένα κουταλάκι του γλυκού προ-αλεσμένο προϊόν και την Φλιτζάνι μέλι. Μετά τα μέσα σε 10 ημέρες από εγχύσεις, είναι έτοιμο να φάει. Μετά από λίγες ημέρες, αυτές οι μορφές θεραπείας στους άνδρες εκδηλώνουν αυτά τα θετικά αποτελέσματα, όπως:

 • Η ροή του αίματος στο πέος;
 • Σοβαρό λίμπιντο διέγερση;
 • Η εξομάλυνση της στυτικής λειτουργίας.

Για να αποκτήσετε αυτό το θετικό αποτέλεσμα, το βάμμα θα πρέπει να ληφθούν για περίπου ένα μήνα. Το φυτό γρήγορα θα αυξήσει το επίπεδο της λίμπιντο και δραστικότητα στους άνδρες όλων των ηλικιών.

Calamus ρίζας για την αύξηση της δραστικότητας

Για να αυξήσουν την ανδρική λίμπιντο είναι να χρησιμοποιήσετε τη ρίζα του καλάμου βάλτο. Το φυτό μπορεί απλά να μασηθεί ως κανονική τσίχλα. Επιπλέον, βάσει του Ira μπορείτε να φτιάξετε ένα βάμμα αλκοόλ. Θα πρέπει να λάβει 10 σταγόνες τρεις φορές την ημέρα. Για να προετοιμάσει αυτό το ισχυρό διεγερτικό, θα πρέπει η ρίζα του φυτού και ρίχνουμε το αλκοόλ σε αναλογία 1:5.

δραστικότητα

Αυτό το εργαλείο αποτελεσματικά κάνει τη σεξουαλική ζωή τόσο των ανδρών όσο και εξαλείφει όλες τις μορφές νευρική εξάντληση, για την ανακούφιση του συνδρόμου χρόνιας κόπωσης. Λάβει αυτό το βάμμα για ένα μήνα.

Έγχυση του Hypericum

Βάμμα με βάση το St. john's wort-αποτελεσματικά ενισχύει τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα. Ως αποτέλεσμα, ο άνθρωπος είναι εξοπλισμένο με ισχυρό και μακράς διάρκειας στύση, και σε οποιαδήποτε ηλικία. Για να προετοιμάσει το θεραπευτικό έγχυμα, θα πρέπει να πάρτε δύο κουταλιές της σούπας St. wort του Ιωάννη, ρίχνουμε ένα Φλιτζάνι βραστό νερό και αφήστε το να σταθεί για περίπου μια ώρα. Όλη η δομή θα πρέπει να πίνετε όλη την ημέρα.

Μέλι και πρόπολη για την ανδρική εξουσία

Διάφορα προϊόντα των μελισσοκομία και το μέλι είναι πολύ χρήσιμο για τους άνδρες.Να χρησιμοποιούν την πρόπολη είναι σε όλους χωρίς εξαίρεση τους εκπροσώπους μιας ισχυρής μισό της ανθρωπότητας. Τα προϊόντα αυτού του σχεδίου για την αποτελεσματική αποκατάσταση της σεξουαλικής λειτουργίας των ανδρών. Επιπλέον, είναι ένα ιδανικό προληπτικό παράγοντα που δεν αντιμετωπίζουν μόνο την ανεπάρκεια της δραστικότητας, αλλά επίσης να προστατεύσει από την ανάπτυξη της χρόνιας προστατίτιδας. Να γρήγορα να απαλλαγούμε από τα προβλήματα με τη δραστικότητα, είναι να φάτε μέλι αναμειγνύεται με ξηρούς καρπούς. Προηγουμένως θα πρέπει να αλέσει ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε με το μέλι.

Εάν συνεχώς το ποτό αυτό είναι πολύ νόστιμο θεραπεία για δύο κουταλιές μετά από ένα γεύμα για ένα μήνα, μπορείτε να επαναφέρετε γρήγορα σεξουαλικά θέματα και λειτουργίες των οργάνων. Αν το μείγμα είναι να προσθέσετε μια μικρή ποσότητα από αποξηραμένα βερίκοκα, ταυτόχρονα με τη θεραπεία της δραστικότητας θα εμποδίζει την ανάπτυξη των καρδιαγγειακών ασθενειών.

Τσουκνίδα από την ανικανότητα

Η θεραπεία με τσουκνίδες μπορεί να χρησιμοποιηθεί εάν δεν είναι δυνατό να αγοράσετε ένα πιο ακριβό κόστος και δύσκολο διαθεσιμότητα των κεφαλαίων. Αυτό το φυτό έχει μια υψηλή αποδοτικότητα και διαθεσιμότητα για να εξαλείψει τη στυτική λειτουργία.

Για να ενισχύσει τη δραστικότητα, είναι να χρησιμοποιήσετε τους σπόρους και τις ρίζες των φυτών. Όλα αυτά μπορούν να ρόφημα και το πίνουμε ως τσάι για περίπου 30 λεπτά πριν από τα γεύματα. αυτό μπορεί να γίνει αρκετές φορές την ημέρα. Από αυτή την πρώτη ύλη, μπορείτε να ετοιμάσετε μια θεραπευτική έγχυση. Είναι τόσο αποτελεσματική, που σας επιτρέπει να κυριολεκτικά μετά από μία μόνο χρήση για την αποκατάσταση ή την ενίσχυση της σεξουαλικής δραστικότητα. Για να προετοιμάσει ένα βάμμα, θα πρέπει να λάβει μια κουταλιά του φυτού και το βάζουμε σε ένα βάζο, Bay δύο φλιτζάνια βότκα. Η έγχυση θα πρέπει να επιμείνουμε σε ένα σκοτεινό μέρος για τρεις εβδομάδες. Κάνει η σύνθεση μπορεί να τεντώνοντας μια κουταλιά της σούπας τρεις φορές την ημέρα.

Hop τσάι

Για να διατηρήσει το λίμπιντο, θα θέλετε να πιείτε τσάι, παρασκευάζεται στην κώνους λυκίσκου. Για να προετοιμάσει αυτό το τσάι δεν είναι δύσκολο, θα πρέπει να λαμβάνουν μια κουταλιά της πρώτης ρίξτε βραστό νερό. Το υγρό πρέπει να βράσει για 10 λεπτά. Αυτό το τσάι πρέπει να πίνεται σε όλη την ημέρα, κατά προτίμηση 30 λεπτά πριν από τα γεύματα.

τσάι

Όλα τα παραπάνω συνταγές χρησιμοποιούνται όταν παραβίαση της δραστικότητας για πολλά χρόνια. Είχαν ελεγχθεί από δεκάδες γενιές, το οποίο αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο απόδοσης. Η παρουσία των φυσικών στοιχείων θα επιτρέψει σε σας για να υποβληθεί σε θεραπεία χωρίς παρενέργειες. Η θεραπεία αυτών των κονδυλίων παρέχει μια σταθερή και μακράς διαρκείας αποτελέσματα.

Συνοψίζοντας

Αν έχετε λάβει υπόψη σας όλες τις υποβληθείσες προτάσεις και συμβουλές, μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε τη δραστικότητα, αλλά επίσης να αποτρέψει την ανάπτυξη των ιδιαίτερα πολύπλοκων παθήσεων. Στο αρχικό στάδιο, δεν είναι δυνατόν να κάνουμε τις παραδοσιακές μεθόδους και αλλαγές στον τρόπο ζωής. Σε μια πιο προηγμένη μορφή του προβλήματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δημοφιλές φάρμακα. Η διαδικασία επεξεργασίας πραγματοποιείται υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου γιατρού.

11.08.2018