Πώς να αυξήσει τη δύναμη στους άνδρες στο σπίτι

Πώς να αυξήσει τη δύναμη στους άνδρες στο σπίτι; Για αυτό, μπορείτε να πάτε στο γιατρό, και είναι δυνατόν να καταφύγει για να μην φάρμακα και να προσπαθήσουν να αυξήσουν τη σεξουαλική δραστηριότητα μέσα από μια ποικιλία μέσων, που είναι γνωστά σε πολλούς.

Στην ανδρική εξουσία επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες, ξεκινώντας με το άγχος και τελειώνει με ασθένειες του νευρικού συστήματος και την hemopoietic σύστημα. Πώς, λοιπόν, να λύσει το πρόβλημα και πόσο γρήγορα να αποκαταστήσει την προηγούμενη ιδιότητά του, χωρίς να καταφεύγουν σε φαρμακευτική αγωγή;

Γενικές κατευθυντήριες γραμμές

πώς να αυξήσει την ισχύ
 1. Να εγκαταλείψει τη χρήση του αλκοόλ και του καπνού. Η νικοτίνη και το αλκοόλ επηρεάζουν δυσμενώς την ροή του αίματος στα αναπαραγωγικά όργανα, που οδηγεί σε αγγειοσυστολή και αύξηση της Γενικής μέθης.
 2. Σπορ (σωματική δραστηριότητα βελτιώνει τη ροή του αίματος στους ιστούς και τα όργανα, σε μεγάλο βαθμό ενισχύει τη στύση).
 3. Να τηρούν τους κανόνες των τροφίμων (μην τρώτε λιπαρά και τηγανητά τρόφιμα, να παρακολουθεί την ποσότητα των θερμίδων που καταναλώνονται).

Ποιος είναι σε κίνδυνο:

 • οι άνθρωποι με την παχυσαρκία (υπερβολικό βάρος επηρεάζει δυσμενώς ενός ατόμου);
 • ηλικία (με την πάροδο του χρόνου το δυναμικό είναι μειωμένη και αυτό θεωρείται φυσιολογικό);
 • ασθένειες του νευρικού συστήματος και την hemopoietic σύστημα (ως αποτέλεσμα της νόσου παρουσιάζεται παραβίαση της ροής του αίματος στα όργανα της πυέλου, εμφανίζονται προβλήματα στύσης).

Για να αποφύγετε διάφορες επιπλοκές πρέπει να παρακολουθούν την κατάσταση του σώματος, να διεξάγει ένα σωστό τρόπο ζωής, βιταμίνες και άσκηση. Αυτό θα είναι αρκετό για πολλά χρόνια, για να παραμείνει σε ισχύ. Αλλά αν τα προβλήματα με τη δραστικότητα έχει ήδη συμβεί, μπορείτε να δοκιμάσετε να το αυξήσει με διαφορετικές μεθόδους.

Βότανα για τους άνδρες

Για να ενισχύσει τη δραστικότητα θα πρέπει να αναζητήσουν τη βοήθεια χρήσιμα φυτά και βότανα που μπορείτε να ετοιμάσετε στο σπίτι σας. Ένας άνθρωπος είναι συνιστάται να χρησιμοποιήσετε ένα αφέψημα από τα εξής φυτά:

 1. Ρίγανη (χρήσιμο για το ισχυρότερο φύλο, δεδομένου ότι επηρεάζει το αναπαραγωγικό σύστημα γενικότερα).
 2. Το θυμάρι (βοηθά ομαλοποιήσει την κυκλοφορία του αίματος, βοηθά σε παθήσεις του αναπαραγωγικού συστήματος που μπορεί να προκαλέσει ανικανότητα).
 3. St. wort του Ιωάννη (το φυτό είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και φυσικό αντικαταθλιπτικό).

Ένα "κοκτέιλ" από αυτά τα βότανα θα βοηθήσει να αυξήσει την επιθυμία. Αλλά δεν πρέπει να βασίζονται μόνο στο φυτικό φάρμακο, διότι υπάρχουν και άλλα εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν στη θεραπεία της ανικανότητα.

Από το να διαφοροποιήσουν τη διατροφή

Θα πρέπει να συμπεριλάβετε στη διατροφή του αφροδισιακά είναι ουσίες φυσικής προέλευσης, τα οποία έχουν θετική επίδραση στο αρσενικό σώμα.

Αφροδισιακά αυτή τη λίστα:

 • τα στρείδια;
 • το αβοκάντο;
 • το σέλινο;
 • καρύδια *
 • χόρτα (άνηθο, μαϊντανό);
 • το λευκό και το κόκκινο κρασί (με μέτρο).

Στρείδια και άλλα θαλασσινά έχουν θετική επίδραση στο αναπαραγωγικό σύστημα, είναι πλούσια σε φυσικές ουσίες που ενισχύουν την λίμπιντο. Τα ιχνοστοιχεία που περιέχονται στα οστρακοειδή βοήθεια για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, "κορεστεί" το σώμα με χρήσιμες ουσίες. Είναι σκόπιμο να τρώνε στρείδια 2 φορές την εβδομάδα, σε τακτική βάση.

Το αβοκάντο είναι ένα φρούτο το οποίο οι άνδρες έχουν. Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε υγιεινά έλαια και συστατικά που είναι εύπεπτο και ομαλοποιεί την ολόκληρο το σώμα.

Το σέλινο είναι το κύριο λαχανικό για την υγεία των ανδρών, το χυμό του φυτού και των βλαστών. Μπορείτε να προσθέσετε μία ρίζα σέλινο (έχει περισσότερα θρεπτικά συστατικά), η ρίζα μπορεί να είναι τριμμένο και πρόσθεσε στη σαλάτα ή να πιείτε το χυμό του φυτού.

Χρήσιμο καρύδια, μπορείτε να το συνδυάσετε με μέλι ή γάλα, αλλά υπάρχει και μια "θεραπεία" συνιστάται το πρωί, σε μικρές ποσότητες (με το σωματικό βάρος δεν αυξήθηκε). Τα καρύδια πρέπει να είναι παρόντες στην καθημερινή διατροφή, πάνε καλά με αποξηραμένα φρούτα.

Τέτοια βότανα όπως μαϊντανό και άνηθο θα γαρνίρετε το πιάτο, αλλά αν κάθε μέρα για να πιείτε το χυμό του, τα βότανα, αραιώνοντας το αποτέλεσμα ποτό χυμό καρότο, τεύτλων ή οποιοδήποτε άλλο λαχανικό, στη συνέχεια, να πάρει ένα αποτελεσματικό διεγερτικό δραστικότητα.

Άνηθο, μαϊντανό και σέλινο συνδυάζει καλά με το ginseng, το οποίο είναι επίσης χρήσιμο για τους άνδρες.

Μέτρια ποσότητα αλκοόλ αραιώνει το αίμα, βελτιώνει τη ροή των θρεπτικών συστατικών και βιταμινών για διάφορα όργανα. Το αλκοόλ αυξάνει την πίεση του αίματος, αλλά δρα στα αιμοφόρα αγγεία πολύ αγενής. Για το λόγο αυτό, συνιστάται να πίνουν για να είναι προσεκτικοί για να χρησιμοποιήσετε σε ένα μικρό ποσό, διότι διαφορετικά το αντίθετο αποτέλεσμα.

Αντιπαραβαλλόμενες περιποιήσεις

προϊόντα για την αύξηση της δραστικότητας

Για την αύξηση της δραστικότητας φυσικούς τρόπους θα πρέπει να καταφύγουν σε χρήση αντίθεση διαδικασίες. Βελτιώνει τη ροή του αίματος προς το όργανο, που οφείλεται στην οποία οι ιστοί λαμβάνουν αρκετό οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά.

Αυτό μπορεί να γίνει με τον ακόλουθο τρόπο:

 1. Ρίχνουμε 2 δοχεία με διαφορετική θερμοκρασία υγρού (ένα θερμό, ψυχρό).
 2. Τελικά κάτω σεξουαλικό όργανο σε κάθε ικανότητα.

Η διαδικασία διαρκεί 15 λεπτά, κάθε φορά που θα βουτήξετε σε κρύο και ζεστό νερό θα πρέπει να αυξηθεί ο αριθμός των λεπτών που το σώμα φτάνει σε κάθε ικανότητα.

Λουτρά με την Λόρελ ή Δάφνης μπάνιο θα βοηθήσει, επίσης, να ομαλοποιήσει την κατάσταση του σώματος και να αυξήσει την ισχύ.

Πώς είναι η διαδικασία:

 • προ-προετοιμασία για ένα αφέψημα από φύλλα Δάφνης αρκετές;
 • μετά την έτοιμη μπανιέρα με ζεστό νερό *
 • στο μπάνιο φτιάξετε ένα αφέψημα από φύλλα Δάφνης και να το πάρετε από 10 έως 15 λεπτά.
 • μετά τη διαδικασία, ΤΡΊΨΤΕ το σώμα με τα χέρια ή με μια πετσέτα.

Υψηλής απόδοσης μασάζ είναι διαφορετική, μασάζ μπορεί να τον εαυτό σας, ΤΡΊΨΤΕ την περιοχή των γλουτών, τη χαμηλότερους πλάτη και ηβική περιοχή με τα χέρια του, κάνοντας κυκλικές κινήσεις.

Μπορείτε ακόμα να ζεστάνετε τα πόδια σας, βυθίστε τα σε ζεστό νερό, στη συνέχεια να θέσει σε κάλτσες, ΤΡΊΨΤΕ τα πόδια, σιγά-σιγά την ανύψωση τους από τα γόνατα και τους μηρούς.

Βάμμα του ginseng για τους άνδρες

Αυτό το φάρμακο μπορεί να αγοραστεί στο φαρμακείο του δικτύου. Βάμμα του ginseng είναι που λαμβάνονται σε μακροπρόθεσμη βάση, μπορείτε να το συνδυάσετε με διαφορετικά ποτά (κατά την οποία όχι αλκοόλ).

Έγχυση που λαμβάνονται από την πτώση, αν σκοπεύετε να συναντηθεί με ένα κορίτσι, μπορείτε επίσης να πάρετε το βάμμα και πάλι. Για την αύξηση της λίμπιντο στις γυναίκες.

Άσκηση για την ανέγερση

Υπάρχουν πολλές σωματικές ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την ισχύ, που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι:

 1. Να καθίσω στην καρέκλα, πιάστε το κάθισμα και σηκώστε τους γλουτούς, ενώ το τέντωμα των μυών της πλάτης και της μέσης.
 2. Ξαπλώστε ανάσκελα, λυγίστε τα γόνατά σας και τα βάζουμε μπροστά μου, θέσει τα χέρια κατά μήκος του σώματος, σηκώστε τη λεκάνη και κάτω πλανάται στον αέρα για λίγα λεπτά.
 3. Squat με τα πόδια ανοιχτά στο πλάτος των ώμων, βυθίζοντας όχι εντελώς, να καθορίσει τη θέση για 30 δευτερόλεπτα.
 4. Για να εκτελέσετε το πρωί. Για τζόκινγκ βοηθήσει να όχι μόνο να απαλλαγούμε από τα προβλήματα με τη δραστικότητα, αλλά το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, η οποία μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με τη στύση.

Βιταμίνες για άντρες

Βελτιώστε την υγεία σας με τη βοήθεια των βιταμινών. Είναι άμεσα διαθέσιμο στο φαρμακείο και στα ναρκωτικά, να προκαλεί εθισμό, δεν έχουν καμία σχέση.

Ποιες βιταμίνες μπορεί να βοηθήσει το αρσενικό:

 • Ψευδάργυρος — αυτό το ιχνοστοιχείο είναι χρησιμοποιηθεί με επιτυχία σε διαταραχές των μεταβολικών διεργασιών στο σώμα. Ο ψευδάργυρος βοηθούν στην ανανέωση του αρσενικά γεννητικά κύτταρα και ενισχύει την αναγεννητική διεργασίες στο σώμα.
 • Βιταμίνη Ε — ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που εμποδίζει το σώμα σας από τη γήρανση. Αναζωογονεί το σώμα και βελτιώνει την κυτταρική ανταλλαγή.
 • Βιταμίνες β — διεγείρει την ανοσολογική δραστηριότητα, που είναι χρήσιμες για το νευρικό σύστημα και βελτιώνει τη δραστηριότητα του εγκεφάλου.
 • Το σελήνιο είναι ένα μέταλλο το οποίο είναι απαραίτητο για το ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα, που χρησιμοποιείται ευρέως στη διαδικασία της σπερματογένεσης.
 • Η βιταμίνη α είναι μια ουσία που ονομάζεται επίσης τη βήτα-καροτίνη, είναι που εμπλέκονται σε μεταβολικές διεργασίες, που βοηθά να εξομαλύνει την κατάσταση του σώματος που εμπλέκονται στη διαδικασία του σχηματισμού των σπερματοζωαρίων.

Για τη φυσιολογική λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος σε άνδρες απαιτεί μια ολιστική προσέγγιση για την επίλυση του προβλήματος. Κατά προτίμηση, αυτό δεν είναι εύκολο να πάρεις βιταμίνες, και να τρώτε σωστά, να ασκείστε.

Σεξουαλική έλξη και τη δραστηριότητα στυτική λειτουργία σχετίζονται άμεσα με το ποσοτικό περιεχόμενο της τεστοστερόνης στο ανδρικό σώμα. Ανεπάρκεια αυτής της ορμόνης οδηγεί σε μείωση της δραστικότητας, της σεξουαλικές επιθυμίες και δυνατότητες.

Μείωση της δραστικότητας μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε ηλικία, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτά τα προβλήματα μπορούν εύκολα να διορθωθούν. Εάν η ώρα να δείτε ένα γιατρό για να κάνετε αλλαγές στον τρόπο ζωής μπορεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στον αγώνα ενάντια σε αυτό το πρόβλημα.

Αλλά δεν χρειάζεται να περιμένετε για τα αποτελέσματα λίγες μέρες μετά την έναρξη της "θεραπείας" θεραπεία αυτής της φύσης έχει τα δικά της χαρακτηριστικά, ρέει σε μακροπρόθεσμη βάση και να είναι αθροιστική, δηλαδή θα εμφανίζονται σε λίγους μήνες.