Τζίντζερ δραστικότητα — το δέρμα άνδρες

Τζίντζερ για τη δραστικότητα άνδρες χρησιμοποιηθεί αρχαίοι θεραπευτές, θεραπευτές. Αναφέρεται στα φυσικά αφροδισιακά. Τώρα ένα αιώνιο μέρος της πολλές φαρμακείο φάρμακα. Έχει θεραπευτικές ιδιότητες της ρίζας. Η χρήση των φυτών για τη δραστικότητα σχετίζεται με την ικανότητά της να αυξήσει τη ροή του αίματος και να εξομαλύνει την κυκλοφορία του αίματος.

Το τζίντζερ έχει μια σύνθετη επίδραση. Αποκαθιστά την ανδροπρέπεια οφείλεται στην άμεση επίδραση στο αναπαραγωγικό σύστημα, το σώμα ως σύνολο. Ιδιότητες του φυτού λόγω χημική σύνθεση. Τα υψηλότερα επίπεδα ευεργετικά συστατικά που είναι συγκεντρωμένα στο root.

Οργανικά οξέα

τζίντζερ για τη δραστικότητα

Ανεπάρκεια αυτών των στοιχείων οδηγεί σε ανεπαρκή θρέψη των κυττάρων, την επιβράδυνση των μεταβολικών διεργασιών. Παραβιάζονται οι προστατευτικές λειτουργίες του σώματος, αυξάνει τον κίνδυνο των ασθενειών που σταδιακά να αποδυναμώσει την ολόκληρο το σώμα, τη δυσλειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος.

Ανεπαρκής ποσότητα των οργανικών οξέων οδηγεί στη συσσώρευση των τοξινών. Λόγω της παρουσίας των επιβλαβών ουσιών που υποφέρει από το πεπτικό σύστημα, τα έντερα, την καρδιά, αγγεία, τα νεφρά. Παραβίαση στο έργο των οργάνων αυτών, τα συστήματα μπορεί να μην επιπτώσεις στην υγεία των ανδρών.

Τζίντζερ αναπληρώνει την ποσότητα των χρήσιμων συστατικών διεγείρει την οξείδωση, τη μείωση διαδικασίες, απομακρύνει τις τοξίνες, ανακουφίζει από τα εσωτερικά όργανα. Μέσω αυτής της δράσης το αναπαραγωγικό σύστημα έχει την ευκαιρία να λειτουργήσει κανονικά.

Αμινοξέα

Χρήσιμες ενώσεις εισέρχονται στο σώμα μαζί με το φαγητό. Συμβάλλουν και να συμμετέχουν στο σχηματισμό των πρωτεϊνών. Οργανώστε τη μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων στα κύτταρα του κάθε συστήματος.

Ανεπάρκεια των αμινοξέων που οδηγεί στην αποτυχία του εγκεφάλου. Το σώμα λαμβάνει τα σήματα που διεγείρουν την περαιτέρω μετατροπή, παύουν να απορροφούν ανόργανα άλατα, βιταμίνες. Δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ πάρτε με τα τρόφιμα, την ενέργεια. Το σώμα σταδιακά αποδυναμώθηκε, και με την σεξουαλική σύστημα.

Τζίντζερ ομαλοποιεί τη λειτουργία του εγκεφάλου, βελτιώνει τη μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων, επαναφέρει την αντίδραση του πέος επιστρέφει ευαισθησία.

Βιταμίνη Α

Αναφέρεται σε αντιοξειδωτικά, απομακρύνει τις τοξίνες και καταστρέφει τις ελεύθερες ρίζες. Εμποδίζει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων. Παρέχει πλήρη λειτουργία της την καρδιά, τα αιμοφόρα αγγεία, ομαλοποιεί τη ροή του αίματος, η οποία είναι πολύ σημαντική για τη δραστικότητα.

Βιταμίνη C

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθά στην πρόληψη των ιογενών, βακτηριακών, μυκητιασικών λοιμώξεων. Διεγείρει το σχηματισμό νέων κυττάρων, επηρεάζει την παραγωγή της ανδρικής ορμόνης τεστοστερόνης, εμπλέκεται στο σχηματισμό του σπέρματος.

Βιταμίνες του συμπλέγματος β

Ο ρόλος αυτών των χρήσιμων συστατικών είναι εξαιρετικά σημαντικό. Βιταμίνη Β3 προωθεί την απορρόφηση των ανόργανων στοιχείων, βιταμινών, ευεργετικές ενώσεις, μετατρέπει τα συστατικά σε ενέργεια.

Η ομάδα των βιταμινών β, καθαρίζει το αίμα, απομακρύνει τις πλάκες της χοληστερόλης, ομαλοποιεί τη ροή του αίματος, διαστέλλει και ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία. Βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία. Έχει ευεργετική επίδραση στο νευρικό σύστημα.

Με αυτό το στοιχείο, το τζίντζερ βελτιώνει το κυκλοφορικό σύστημα, αυξάνει την ενέργεια, δυναμώνει το σώμα ως σύνολο. Η δραστικότητα είναι βελτιωμένη λόγω της ανάκαμψης του ολόκληρο το σώμα.

Ψευδάργυρος

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, ενισχύει τη δράση των βιταμινών. Προωθεί τη συντονισμένη δουλειά των συστημάτων, οργάνων, διεγείρει την παραγωγή της τεστοστερόνης, ομαλοποιεί του πέους.

Κάλιο

Διαποτίζει τα κύτταρα με οξυγόνο, επιταχύνει το μεταβολισμό, προωθεί την απέκκριση της επιζήμια συστατικά. Εξασφαλίζει υγιείς μύες, τη φυσιολογική λειτουργία του κυκλοφορικού, του νευρικού συστήματος.

Σιδήρου

Ενεργεί ως καταλύτης στην οξυγόνωση των κυττάρων. Βελτιώνει την πίεση του αίματος, διεγείρει την παραγωγή των ερυθρών κυττάρων του αίματος και διατηρεί το επίπεδο της αιμοσφαιρίνης εντός των φυσιολογικών παραμέτρων. Διευκολύνει τη μετάδοση των ερεθισμάτων από τον εγκέφαλο, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, υποστηρίζει την ενδοκρινών αδένων.

Νάτριο

Αναπόσπαστο στοιχείο για την εξομάλυνση του γαστρεντερικού σωλήνα, και βελτιώνει την κατάσταση του κυκλοφορικού συστήματος. Βελτιώνει τη ροή του αίματος, ενδυναμώνει τα αιμοφόρα αγγεία.

Το μαγνήσιο

Υπεύθυνος για την ενεργειακή ισορροπία στο σώμα. Εμπλέκονται στην ανάπτυξη του περισσότερα από 300 χρήσιμα ένζυμα. Έχει αντι-φλεγμονώδη δράση, απαλλάσσει το σώμα από τις τοξίνες. Έχει ηρεμιστική επίδραση, η οποία είναι πολύ σημαντική αν μια παραβίαση της δραστικότητας παρατηρήθηκαν στο νευρικό σύστημα. Βοηθά να αντιμετωπίσει την αλλεργική αντίδραση, ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματος, την πέψη. Μορφές ιστού των οστών.

Άλλα συστατικά που περιλαμβάνονται στη σύνθεση του τζίντζερ δεν είναι λιγότερο απαραίτητη για τη φυσιολογική λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος, την ισχύ, ιδίως, αλλά ο ρόλος τους είναι να ενισχύσει την επίδραση των ουσιών που είναι παρούσες στην πλειοψηφία.

Οι επιπτώσεις στη δραστικότητα

δραστικότητα

Τα χρήσιμα συστατικά του τζίντζερ ρίζα δεν θα βελτιώσει την ισχύ σε μία εφαρμογή. Ισχύει για το σύστημα αποθήκευσης. Βελτιώνει την κατάσταση του σώματος από το να δίνει δύναμη και να οργανώσει την εργασία του αναπαραγωγικού συστήματος.

Η κύρια δράση έχει ως στόχο να καθαρίσει το σώμα από τις τοξίνες, που ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία, ομαλοποιεί την πίεση της ροής του αίματος. Λόγω αυτού, βελτιώνει τη λειτουργία του εγκεφάλου, τα κύτταρα είναι κορεσμένο με οξυγόνο, τα όργανα αντιδρούν στη μετάδοση των ερεθισμάτων. Ιδρύθηκε το μηχανισμό γενικά οδηγεί σε απουσία από τα προβλήματα με τη δραστικότητα.

Εφαρμογή κανόνων

Κάθε φαρμακευτικό προϊόν, ακόμα και αν αφορά λαϊκή ιατρική, είναι απαραίτητο να εφαρμόζονται σύμφωνα με τους κανόνες, μετά από διαβούλευση με έναν ειδικό. Το τζίντζερ μπορεί να βοηθήσει, αν τα προβλήματα με τη δραστικότητα σχετίζονται με σοβαρές ασθένειες του αναπαραγωγικού συστήματος εσωτερικά όργανα. Διαβούλευση και εξέταση είναι απαραίτητη για να αποκλειστεί σοβαρών παθήσεων.

Τζίντζερ είναι ένα φάρμακο με μια ισχυρή επίδραση. Έχει αντενδείξεις που πρέπει να θεωρούνται πριν από την έναρξη της θεραπείας. Το μυστικό της επιτυχίας έγκειται στην τακτική χρήση. Η επίδραση παρατηρείται κατά τη διάρκεια του μήνα. Πριν να είναι δυνατόν να επιτευχθεί ένα αποτέλεσμα, αν η δραστικότητα προβλήματα ξεκίνησε πρόσφατα, δεν συνδέεται με τη σοβαρή ασθένεια.

Επιστροφή ανδροπρέπεια τζίντζερ μπορεί αν τα ζητήματα που συνδέονται με:

  • η σωματική κόπωση;
  • νευρική εξάντληση;
  • το αλκοόλ;
  • η Γενική αποδυνάμωση του σώματος.

Να αποκατασταθεί η δραστικότητα χρήση φαρμάκων που παρασκευάζονται από τον εαυτό τους ή να αγοράσουν από το φαρμακείο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, βάμματα, τα αφεψήματα. Επίδραση του τζίντζερ Συμπλήρωμα και άλλες δραστικές ουσίες.

Εφαρμογή οι κανόνες είναι πάντα η ίδια – αρχικά να συμβουλευτείτε με έναν ειδικό, τακτικά να μην ανανεώσει την αυτο-θεραπεία, εάν αποτύχει να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αποτελεσματικές συνταγές με τζίντζερ για την αύξηση της δραστικότητας

Η λέξη "τζίντζερ" σημαίνει θαρραλέος. Αυτό συνέβη λόγω των ιδιοτήτων του να επηρεάσει την ισχύ των ανδρών. Αποτελεσματικές συνταγές που περνούν από γενιά σε γενιά, να συνεχίσει να χρησιμοποιείται μαζί με ένα συγκεκριμένο φαρμακείο ναρκωτικά.

Κλασικό βάμμα

Το μαγείρεμα δεν παίρνει πολύ χρόνο, τόσο περισσότερο θα πρέπει να περιμένετε έως ότου το εργαλείο δεν θα σταθεί επάνω. Αγοράσετε έτοιμα βάμματος από το φαρμακείο, αλλά αν έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε φρέσκο τζίντζερ ρίζα, κάνει το φάρμακο για τον εαυτό του.

400 γρ. φρέσκια ρίζα τζίντζερ, ψιλοκομμένο χρησιμοποιώντας ένα τρίφτη, το μίγμα με το 0,5 λίτρα ποιότητας βότκα. Βάλτε σε ένα γυάλινο μπολ, αφήστε το να εμποτιστεί σε ένα σκοτεινό μέρος για τουλάχιστον 20 ημέρες. Περιοδικά ανακινήστε καλά το μπουκάλι. Πριν από τη χρήση, είναι απαραίτητο να στέλεχος μέσω cheesecloth, διπλωμένο σε πολλά επίπεδα.

Θα πρέπει να λαμβάνουν καθημερινά 30 ml για μισή ώρα πριν το φαγητό ή 30 λεπτά μετά από ένα γεύμα. Θεραπεία από μια εβδομάδα για αρκετούς μήνες.

Θεραπεία με μέλι, λεμόνι

Ρίζα τζίντζερ καθαρίζεται, πλένεται, ξηραίνεται, πέρασε μέσα από μια μηχανή κοπής κιμά. Είναι το έδαφος με τον ίδιο τρόπο ένα λεμόνι με τη φλούδα του. Ανακατεύουμε, προσθέτουμε 4 κουταλιές της σούπας μέλι. Στροφή σε ένα γυάλινο βάζο, καλύψτε με ένα καπάκι. Αφήστε το να εμποτιστεί μακριά από το φως του ήλιου για μια μέρα. Μια μέρα βάζουμε στο ψυγείο. Πάρτε 1 h. κουτάλι για 20 λεπτά πριν από τη σεξουαλική επαφή.

Τζίντζερ με μέλι

Για να προετοιμάσει τα απαραίτητα μέσα στην Τράπεζα με χωρητικότητα 1 λίτρο Ρίζα τζίντζερ κομμένο σε μικρά κομμάτια, γεμίστε το δοχείο για να το 1/3. Προσθήκη στην κορυφή της φρέσκο, υγρό μέλι. Αφήστε το να εμποτιστεί για 2 εβδομάδες σε σκοτεινό μέρος. Το κύριο πράγμα σε αυτή τη διαδικασία για να αποφευχθεί η ζύμωση. Δοκιμή της λειτουργίας κάθε μέρα. Αν υπάρχουν σημάδια φθοράς, είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε το εργαλείο στο ψυγείο. Λήψη του φαρμάκου 1 κουταλάκι του γλυκού ημερησίως μέχρι την ομαλοποίηση της σεξουαλικής λειτουργίας.

Τζίντζερ τσάι

Έχει ευχάριστη γεύση, ελαφρύ άρωμα. Το ποτό επιτρέπεται να πίνουν αντί για το κανονικό τσάι μέχρι και 4 φορές ανά ημέρα. Συνθλίβονται ρίζα. Ρίχνουμε 5 κουταλιές γλυκού κεφαλαίων 1 l νερό. Βάλτε σε μια μικρή φωτιά, να βράσει για περίπου 20 λεπτά. Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορείτε να θερμάνετε ένα ποτό σε μια επιθυμητή κατάσταση.

Τζίντζερ μπάνιο

Διενεργεί τη διαδικασία, επιτρέπεται κατά το πρώτο μισό της ημέρας. Πολυτέλεια στο μπάνιο, μπορείτε να απολαύσετε ένα ελαφρύ άρωμα που διαρκεί 20 λεπτά, όχι περισσότερο, όχι λιγότερο. 4 κουταλιές της σούπας. κιμά τζίντζερ ρίζα ρίξτε 1 λίτρο βραστό νερό, βράστε 10 λεπτά. Ρίχνουμε τη σύνθεση στο μπάνιο.

Τουρσί τζίντζερ για τη δραστικότητα

Η ρίζα είναι κομμένο σε μικρά κομμάτια, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, το μείγμα. Αφήστε το για μια ώρα. Ετοιμάστε ένα άλμη σε 300 ml ξύδι προσθέστε 1 Φλιτζάνι ζάχαρη, βράζουμε για 2 λεπτά. Ρίχνουμε τις φέτες της ρίζας. Για να βελτιωθεί η δραστικότητα θα πρέπει να ληφθούν για 3 φέτες την ημέρα.

Τζίντζερ καφέ

Πάρτε 30 λεπτά πριν τη σεξουαλική επαφή. Σε ίσες αναλογίες ανακατεύουμε την κανέλα, το δεντρολίβανο, κάρδαμο, τζίντζερ. Για 1 Φλιτζάνι καφέ είναι αρκετά για 0.5 h. κουτάλι το μείγμα.

Βάμμα κρασί τζίντζερ

τζίντζερ

Ένα μπουκάλι ποιότητας κόκκινο κρασί, προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένα άλογο, ή 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο. Εργαλείο για να επιμένουν σε ένα σκοτεινό μέρος για 2 εβδομάδες. Μπορείτε να προσθέσετε κανέλα, το μοσχοκάρυδο. Συνιστάται να πίνετε 1 κουταλάκι του γλυκού ημερησίως για πρόληψη. Ή 1 κουταλιά της σούπας. κουτάλι για λίγα λεπτά πριν από τη σεξουαλική επαφή.

Κάθε προϊόν με βάση το τζίντζερ αυξάνει τη δραστικότητα, αλλά πριν από την εφαρμογή θα πρέπει να εξετάσει τις ιδιότητες των βοηθητικά συστατικά και τα επιμέρους χαρακτηριστικά του οργανισμού.

Αντενδείξεις

Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το προϊόν με βάση το τζίντζερ για την υψηλή πίεση του αίματος, ασθένειες του καρδιαγγειακού συστήματος, πέτρες στα νεφρά, τη χοληδόχο κύστη. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μέλι, το λεμόνι με την υψηλή οξύτητα στο στομάχι. Βάμματα περιέχουν αλκοόλ δεν συνιστάται σε άτομα που πάσχουν από αλκοολισμό. Άμεση αντένδειξη είναι η παρουσία του ατομική δυσανεξία στα συστατικά.