Οδηγίες χρήσης El Macho

Πώς να εφαρμόσετε πτώση El Macho

Αυτό το εργαλείο είναι διαθέσιμο με τη μορφή σταγόνων. Μπουκάλι με ένα βολικό διανομέας-σιφώνιο, ως εκ τούτου, να καθοριστεί η δοσολογία πολύ εύκολα. Επίσης, το μπουκάλι είναι μικρό, έτσι ώστε να μπορεί να ληφθεί οπουδήποτε.

Πώς να πάρει El Macho

Σύμφωνα με το εγχειρίδιο σταγόνες El Macho θα πρέπει να πάρετε διαφορετικό καθεστώς:

  • Ως Γενική ενίσχυση της θεραπείας θα πρέπει να πίνετε 2-3 σταγόνες, προστίθεται στο τσάι ή ένα ποτήρι ζεστό νερό, χρησιμοποιήστε δύο φορές την ημέρα για 2 εβδομάδες και στη συνέχεια να κάνουν ένα διάλειμμα για 1 εβδομάδα.
  • Για να ενισχύσει τη στύση και τη μακροχρόνια σεξουαλική επαφή πριν τα προκαταρκτικά χάδια, θα πρέπει να πίνετε 5 σταγόνες σε 20 λεπτά πριν από την αναμενόμενη οικειότητα.

Ενδείξεις και αντενδείξεις El Macho

Σταγόνες El Macho συνιστάται για αγόρια και άνδρες που έχουν τέτοια προβλήματα:

  • διαταράσσεται η στυτική λειτουργία.
  • αδύναμη λίμπιντο;
  • η πρόωρη εκσπερμάτιση;
  • το πρόβλημα με τη φυσική γονιμοποίηση;
  • λοιμώδη νοσήματα του ουροποιογεννητικού συστήματος.

Επίσης, αυτό το φάρμακο είναι χρήσιμο για τα άτομα που κάνουν βαριά σωματική δραστηριότητα, επαγγελματικό αθλητισμό, για την ενεργό ανάπτυξη των μυών. Το κύριο αναμφισβήτητο πλεονέκτημα από αυτές τις σταγόνες σε σύγκριση με στεροειδή είναι ότι κατά την παραλαβή τους δεν εθιστικό και επιπτώσεις στις ορμόνες.

Το φάρμακο δεν έχει αντενδείξεις και παρενέργειες, έτσι ώστε να μπορεί να μεταφέρει ανθρώπους κάθε ηλικίας και κάθε φυσικής κατάστασης. Οι εξαιρέσεις είναι οι άνδρες που έχουν ατομική δυσανεξία σε οποιοδήποτε συστατικό του μειώνεται El Macho ή χρόνιες παθήσεις του καρδιαγγειακού συστήματος. Σημειώστε ότι παίρνετε το φάρμακο μαζί με αλκοολούχα ποτά απαγορεύεται αυστηρά.