Κριτικές El Macho

 • Γεώργιος
  Το συναίσθημα όταν είσαι ψυχικά, αλλά και σωματικά, δεν μπορεί, θα μείνει μαζί μου για πάντα. Ήταν τόσο τρομακτική και εξευτελιστική. Αλλά χαίρομαι που η γυναίκα μου με στήριξε, με βοήθησε να συγκεντρώσει τη δύναμη και να πάει στο γιατρό. Ευτυχώς, η διαδικασία ήταν πλήρως αναστρέψιμη, και χρησιμοποιώντας σταγόνες el macho Δεν ανέκτησε πλήρως τη σεξουαλική τους λειτουργία.
 • Νικόλαος
  Άρχισα να παρατηρώ ότι η στύση ήταν αδύναμη και δεν συμβεί άμεσα, όπως και πριν, και ότι κάτι συνέβη, ήταν απαραίτητο να προσπαθήσουμε αρκετά. Σε Γενικές γραμμές, στο σημείο αυτό η ανέγερση είχε πάει καλά κατά τη σεξουαλική επαφή, ή απλά δεν έρχονται. Τότε αποφάσισα να ψάξω για κάποιο αιτιολογικός παράγοντας. Διαβάστε που πέφτει El Macho φυσική σύνθεση, και η βλάβη της υγείας που θα φέρει, έτσι ώστε αυτό το φάρμακο έχει γίνει το ιδανικό μου, ως γιατρός, δεν έχω γνώμη. Σχεδόν μετά την πρώτη δραστικότητα ήταν η ίδια όπως στα νιάτα του.
 • Elif
  Ο άντρας έκανε μια αξιοσημείωτη ανάκαμψη, και τα περισσότερα δεν αύξησαν το βάρος, το λιγότερο που κάναμε σεξ. Σε κάποιο σημείο οικειότητα εξαφανιστεί εντελώς από τη ζωή μας. Με αυτή την κατάσταση δεν ταιριάζουν, αλλά με τον γιατρό σύζυγό της να πάει αρνήθηκε κατηγορηματικά. Αποφάσισα να επισκεφθείτε έναν ειδικό, και με συμβούλεψε να πέσει El Macho. Χάρη σε αυτό το φάρμακο που έχουμε τώρα στο κρεβάτι είναι όλα όπως αν χθες μόλις παντρευτήκαμε.
 • Raul
  Γνώρισα ένα νέο κορίτσι, και μου άρεσε τόσο πολύ, που πριν από την πρώτη σεξουαλική οικειότητα που έζησα ως παιδί. Σε Γενικές γραμμές, γι ' αυτό έχουν αποτύχει. Μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά η πρώτη αποτυχία ήταν όλη την ώρα στο μυαλό μου, και πάλι δεν έγινε τίποτα. Είχα τόσο άγχος για το λόγο αυτό ήδη ήταν φοβάται να δοκιμάσει κάτι. Σε Γενικές γραμμές, θα έπρεπε να δείτε έναν ειδικό. Ο γιατρός μου συνέστησε να χρησιμοποιείτε τις σταγόνες el machoλόγω που το ένιωσα σαν ένα πραγματικό άνθρωπο. Τώρα στο κρεβάτι δεν έχουμε προβλήματα.
 • Σοφία
  Άρχισα να παρατηρώ ότι ο σύζυγός της ήταν σαν να με αποφεύγει την οικειότητα: είναι νωρίς, κόπωσης, πονοκέφαλο. Λοιπόν, εγώ αμέσως μαντέψει τι ήταν το θέμα. Μοιραστείτε με τους φίλους σας για το πρόβλημα, και μου είπαν el macho – ο σύζυγός της ήταν προδιαγεγραμμένη αυτές οι σταγόνες στο γιατρό. Λοιπόν, αγόρασα τους και έδωσε στον άντρα της, υπό το πρόσχημα της ένα φάρμακο για τους πονοκεφάλους, όταν ήρθε και πάλι ένα λόγο να μην κάνουν σεξ. Δόση έβαλα ένα διπλό, οπότε το σεξ έγινε το ίδιο βράδυ. Είπα στον άντρα μου για το φάρμακο και το ήπιε μια σταγόνα από την όλη πορεία. Και τώρα είμαστε στο κρεβάτι σαν τον παράδεισο!
Κριτικές El Macho
4.6
21