Εμπειρία στη χρήση El Macho

Αυτή η ιστορία που αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας Ivanka από Dobrich (Βουλγαρία). Μια γυναίκα είπε για το πρόβλημα του άντρα της και του είπε για το πώς μια σταγόνα για την αύξηση της δραστικότητας El Macho τους έδωσε ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος.

Εμπειρία στη χρήση του El Macho

Ο σύζυγός μου και έχω παντρευτεί για σχεδόν 15 χρόνια. Στο σεξ μας δεν ήταν ποτέ προβλήματα. Με κάποιο τρόπο από την αρχή ήταν το τέλειο ταίρι για κάθε άλλα σε στενές σχέσεις. Μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού, δεν μπορούσαμε καν να περιμένει για το γιατρό για σεξουαλική οικειότητα. Μετά το δεύτερο παιδί μου γεννήθηκε τον ενθουσιασμό μας στο κρεβάτι προσωρινά υποχωρήσει καθώς θα κερδίσει το βάρος. Όχι ότι ο άντρας της δεν ήθελε ελαφρώς πλήρη ήμουν σε δύσκολη θέση, γι ' αυτό αποφάσισε να φέρει την εικόνα σε τάξη. Λίγους μήνες διατροφή και η τακτική μαθήματα γυμναστικής απέδωσε καρπούς μπήκα στο σχήμα, και μου συγκροτήματα σταδιακά αριστερά, έτσι ώστε η ποιότητα της σεξουαλικής ζωής επανήλθε στα προηγούμενα επίπεδα.

Όπως έχουμε άρχισαν να έχουν προβλήματα στο κρεβάτι

Μετά από περίπου 3 χρόνια άρχισα να παρατηρώ ότι έχουν επιδεινωθεί το σεξ, τόσο σε επίπεδο ποιότητας όσο και σε σχέση με την κανονικότητα. Μετά τη δουλειά ο άντρας της ήρθε και ξάπλωσε στον καναπέ και πήρε μια μακρά διακοπές. Σταμάτησα να ακούω από τον φιλοφρονήσεις, αγνοείται από κοινού ελεύθερου χρόνου, και πριν από το κρεβάτι το μόνο που μπορούσα να από τον περίμενε – max ένα φιλί στο μάγουλο. Σκέφτηκα ότι ίσως, έπαψε να προσελκύσεις τον άνθρωπο σωματικά, γιατί με τα χρόνια έχει αποκτήσει μέχρι και 15 κιλά. Γι ' αυτό αποφασίσαμε να πάμε με ένα φίλο στο γυμναστήριο.

Για έξι μήνες το σώμα μου έχει γίνει αισθητά πιο σφριγηλή, το επιπλέον βάρος σχεδόν τελείως (ήταν λίγο τις πλευρές και την κοιλιά, αλλά αυτό είναι περισσότερο ηλικία που σχετίζονται με προβλήματα που δεν μπορούσε να καθοριστεί). Νόμιζα ότι, όπως θα χάσετε βάρος, ο άντρας μου θα βελτιώσει και τη σεξουαλική ζωή, αλλά έκανα λάθος. Ακόμα ο άντρας δεν ήθελε. Για ερωμένη δεν ανησυχώ, γιατί δεν έχουν αυστηρή και συντηρητική, και μισεί ακόμα και το γλυκό συζήτηση "στο πλάι".

Στη συνέχεια, θα ενημερωθεί ντουλάπα, πήγε στο σαλόνι ομορφιάς, αλλά, εκτός από το κομπλιμέντο δεν έχω τίποτα. Οι φίλοι μου άρχισαν να πούμε ότι ίσως το σεξ δεν ενδιαφέρονται για αυτό, διότι από τη ρουτίνα που ίσως δεν έχει την ποικιλία και τη φρεσκάδα των συναισθημάτων. Αλλά όλες μου οι προσπάθειες να φέρει κάτι νέο στο σεξ ζωή έχει εντελώς καταστέλλεται. Τότε αποφάσισα ότι το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό, γι ' αυτό αποφάσισε να κλείσει μιλήσουμε.

Όταν τα παιδιά ήταν στο σπίτι της γιαγιάς για το σαββατοκύριακο, έκανα μια ειλικρινή συζήτηση. Εγώ δεν πρόκειται να ζητήσει διαζύγιο, αλλά αποφάσισε να τρομάξει τον άντρα της που, με κάποιο τρόπο να τον ταρακουνήσει. Ο σύζυγος ήταν πολύ φοβισμένος και άρχισε να με πείσει ότι έχει κανείς, ότι είμαι ο καλύτερος και μόνο στη ζωή του μια γυναίκα. Τότε άρχισα να τον πιέσει για να μάθετε ποιο είναι το πρόβλημα; Δεν ήθελε να πει, αλλά η προοπτική του διαζυγίου τον ανάγκασε να παραδεχτεί ότι έχει προβλήματα με τη δραστικότητα της. Όχι ότι στύση εξαφανίστηκε εντελώς, αλλά έχει γίνει πολύ σπάνιες και ήπιες. Από τη μία πλευρά, χαίρομαι που ο λόγος για την έλλειψη σεξ στην οικογένειά μας – πραγματικά δεν ερωμένη, αλλά από την άλλη πλευρά ήταν αναστατωμένος από την απιστία του συζύγου της και, φυσικά, φοβάται για την υγεία του, γιατί αυτός είναι ακόμα νέος.

Σταγόνες El Macho το καλύτερο μέσο για την αύξηση της δραστικότητας

Δεν θέλω καν να γράψω, πόσο σκληρά θα έπρεπε να τον πείσει να επισκεφθεί γιατρό, αλλά και πάλι δεν το έκανε. Σε Γενικές γραμμές, ο γιατρός συνέστησε λιγότερο άγχος, να σταματήσουν το Κάπνισμα και λιγότερα να επιβαρύνει τον εαυτό σας με πολύ υψηλή σωματική άσκηση (ο σύζυγός μου εργαζόταν ως συγκολλητής, και από το επάγγελμα που είχε να σηκώσει πολλά βάρη). Επίσης, ο γιατρός συνταγογραφήσει σταγόνες El Machoαυτό θα βοηθήσει να θεραπεύσει τον για την υγεία των ανδρών. Για να κόψεις το Κάπνισμα και ο σύζυγος αρνήθηκε, οπότε σταγόνα γι ' αυτόν δεν ήταν πρόβλημα. Το φάρμακο ήταν φυσικό και ακίνδυνο, οπότε ήμουν σίγουρος για την απουσία αντενδείξεις και ανεπιθύμητες ενέργειες, αν και είχα αμφιβολίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα.

Για τις πρώτες 3 ημέρες χωρίς αλλαγές παρατήρησα, έτσι ώστε να έχουν χρόνο για να είναι αναστατωμένος, αλλά την τέταρτη μέρα, προς μεγάλη μου έκπληξη πριν από το κρεβάτι, ο άντρας μου άρχισε να με ενοχλήσεις στο κρεβάτι. Το σεξ ήταν πολύ καλό και δεν είναι πολύ μακριά, αλλά η ηθική ικανοποίηση από το γεγονός ότι η οικειότητα έγινε, με έκανες πολύ χαρούμενη. Την επόμενη μέρα είχαμε και άλλη σεξουαλική συνεύρεση που θα θυμάμαι για πάντα: δεν ήταν τόσο συναισθηματικά ότι ο μικρότερος γιος στο Πρωινό είπε, "Μαμά, πονάει το δόντι; Βογκούσες τόσο δυνατά το βράδυ που ξύπνησα και ένιωσα άσχημα για σένα". Ήταν το καλύτερο κομπλιμέντο τον άντρα μου!

Το σεξ ήταν καθημερινά, έτσι αποφάσισε για λίγο να μείνω μόνος στο μέγιστο για να απολαύσετε ο ένας τον άλλον. Όπως τα παιδιά είχαν τις καλοκαιρινές διακοπές, τους στείλαμε σε παππούδες και γιαγιάδες για 3 ολόκληρες εβδομάδες, και έχουν βιώσει ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος! Ο άντρας μου είπε ότι θα ήθελα λοιπόν ότι μετρώντας λεπτά, όταν η εργάσιμη μέρα έχει τελειώσει και θα γυρίσει στην αγκαλιά μου. Όπως το καυτό σεξ που είχαμε πριν το γάμο! Έχουμε ακόμη καταφέρει να εφαρμόσει όλες τις συμβουλές τους φίλους μου σε σχέση με το πώς να διαφοροποιήσουν τη σεξουαλική ζωή.

Ένα μήνα μετά τη λήψη των σταγόνων El Macho ο άντρας σταμάτησε το ποτό και το σεξ, βέβαια, ήταν λίγο λιγότερο (αυτό είναι για το καλύτερο, επειδή η πλήρης σεξουαλική ικανοποίηση, θα έπρεπε να στείλουν τα παιδιά τους στην γιαγιά για τα καλά), αλλά η ποιότητα και η διάρκεια θα είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Να θυμόμαστε πως υπέφερε από την έλλειψη προσοχής από τον άντρα της, και πώς καταφέραμε να απαλλαγούμε από το πρόβλημα, αποφάσισα να γράψω την ιστορία μας, έτσι ώστε άλλα ζευγάρια δεν βιάζεται να πάρει διαζύγιο, να υποψιάζεται ένας τον άλλον για απιστία, αλλά μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματά τους και να επιλυθούν από κοινού. Αιτίες των διαταραχών της δραστικότητας μπορεί να είναι πολλά (τόσο σωματική όσο και ψυχολογική), αλλά υπάρχει μια αποτελεσματική θεραπεία είναι σταγόνες El Macho. Μπορώ να πω ότι το φάρμακο λειτουργεί 100%, επειδή είμαστε πεπεισμένοι για την προσωπική εμπειρία!